A Clean-Fix Kft.-ről!

Cég elnevezése: Clean-Fix Kereskedelmi És Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Cégünk székhelye: 6000 Kecskemét, Szőlő utca 12.

Iroda: 6000 Kecskemét, Matkói út 101.

Telephely: 6000 Kecskemét, Matkói út 101.

 

A cég tevékenysége:  

- vegyi áru nagykereskedelem HACCP (A hatóságok által elfogadott speciális, megbízható klórmentes tisztítószerek)

- takarítás, tisztítás

- higiéniai adagolók, rendszerek kiépítése

- higiéniai papíráru forgalmazása

- strechfólia, műanyaga zsákok forgalmazása

A Clean-Fix Kft. sikereit a tulajdonosok 15 éves szakmai tapasztalatai alapozzák meg, mindezek mellett számunkra a higiénia alapját a korszerű eszközök, gépek illetve a hozzá megfelelően illő vegyszerek együttes használata teremti meg.

Cégünk szolgáltatásokkal, illetve a hozzá kapcsolódó HACCP kompatibilis tisztító,- fertőtlenítőszerek széles kínálatával, illetve ipari takarítással,tisztítással áll rendelkezésükre.

Az egyre magasabb, kötelező követelmények miatt már a kiskereskedelemben kapható termékek sem felelnek meg az ipari HACCP felhasználóknak, illetve az ezt ellenőrző szervnek (NÉBIH).                                              

Cégünk teljes körű higiéniai rendszerrel, ehhez kapcsolódó NÉBIH dokumentációkkal, komplett szolgáltatással áll rendelkezésére.

A CLEAN-FIX Kft. kiváló szakemberei és értékesítő munkatársai, akik szaktanácsadóként is funkcionálnak, komplett, egyszerű, környezetbarát higiéniai szolgáltatással állnak rendelkezésre az élelmiszer- és épülethigiéniai szektorban.

A takarítási gyakorlat területen szerzett megalapozott szakmai tapasztalatok és az évek óta kiváló minősítésű referenciák biztosítékot nyújtanak meglévő, valamint leendő új ügyfeleinknek.  A Kft. termékei, szolgáltatásai és azok árai garantálják az eredményes, hosszú távú együttműködést.

Termék szortimentünk az alábbi szektorokat látja el:

- Konyhahigiénia

- Épülethigiénia

- Személyhigiénia

- Élelmiszerhigiénia

- Intézményhigiénia

Célunk, hogy tevékenységünkkel, szolgáltatásainkkal termékeink egyenletes minőségével, precíz takarítással megfeleljünk a hazai és a nemzetközi előírásoknak, valamint mindezekkel szemben támasztott követelményeiknek.

Tevékenységünket jellemzi:

- vevő központúság

- igényesség

- megbízhatóság

- precizitás 

Szakmai előnyök közé tartoznak:

A cégünk nagy referenciával, biztos háttérrel, korszerű technológiával, vegyszereivel, a munkák szervezett irányításával és szakképzett személyzetével vonja magára a figyelmet. Valamint a szolgáltatási csomaggal mely az ügyfelek elégedettségét hivatott szolgálni.

Termékeink (innovatív, tartós minőségben, árban, összetevőkben is jól harmonizálnak), szolgáltatásaink szakmai színvonala megelőzi a konkurens cégeket.